Uw arbeidsrecht advocaat in Utrecht
Bel vrijblijvend: 030 - 799 99 00
Home > Contractenrecht
contractenrecht utrecht

Contractenrecht

Specialist in contractenrecht

Een groot onderdeel van arbeidsrecht is contractenrecht. Ook voor contractenrecht bent u bij ons advocatenkantoor in Utrecht aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij al uw vragen over uw contract of bij het opstellen van een arbeidscontract.

Contractenrecht omvat veel verschillende zaken. Een contract is simpelweg een overeenkomst die u afsluit. Denk dan bijvoorbeeld aan een geldlening of een aankoop. In het dagelijkse leven krijgt u veel te maken met contractenrecht zonder dat u het misschien merkt. Bent u werkgever of werknemer in Utrecht en heeft u vragen over contractenrecht? Of heeft u hulp nodig bij het opstellen van een arbeidscontract? Dan zijn wij u graag van dienst.

Geschillen bij overeenkomsten

U kunt een advocaat inschakelen als u een geschil heeft bij uw contract. Soms kan het zo zijn dat een werknemer of werkgever zijn of haar verplichtingen niet nakomt. Er kunnen meningsverschillen bestaan over de inhoud van een arbeidsovereenkomst. Ga niet zelf de discussie aan, maar schakel een specialist op het gebied van contractenrecht in. Wij kunnen u in Utrecht bijstaan in alle geschillen bij contracten. Wij kunnen u adviseren over de stappen die u moet nemen en wij kunnen u zo nodig begeleiden als de zaak aan de rechter wordt voorgelegd.

Meer weten over contractenrecht?

Voor meer informatie over contractenrecht of voor het inschakelen van een advocaat die gespecialiseerd is op contractenrecht of arbeidsrecht in Utrecht zit u bij ons goed. U kunt ons bereiken via 030 - 799 99 00. Of vul het contactformulier op de contactpagina in. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.