Uw arbeidsrecht advocaat in Utrecht
Bel vrijblijvend: 030 - 799 99 00
Home > Ziekte
ziekte utrecht

Ziekte

Wat te doen bij ziekte?

Soms kan het zijn dat een werknemer gedurende langere tijd ziek is. Bij ziekte wordt er vaak een bedrijfsarts ingeschakeld die bij u langskomt en kijkt naar de mogelijkheden en eventuele beperkingen ten aanzien van het kunnen verrichten van arbeid. Het snel inschakelen van een bedrijfsarts bij ziekte kan arbeidsconflicten voorkomen.

Bij ziekte is het belangrijk om te weten wat uw rechten en plichten zijn. Dit verschilt ook per bedrijf, maar sommige zaken omtrent ziekte zijn in de wet vastgelegd. Tijdens ziekte bouwt een werknemer bijvoorbeeld vaak toch nog vakantiedagen op. Voor meer informatie over uw rechten en plichten tijdens ziekte kunt u contact opnemen met ons advocatenkantoor in Utrecht. Wij staan u graag te woord.

Ziekte kan leiden tot arbeidsongeschiktheid

Soms kan ziekte leiden tot arbeidsongeschiktheid. In dat geval bent u niet meer in staat om werkzaamheden te verrichten bij uw werkgever. Is er geen bedrijfsarts bij uw geweest naar aanleiding van uw ziekte, maar denkt u dat u arbeidsongeschikt bent? Neem dan een arbeidsrechtadvocaat in de arm. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw werkgever vindt dat u niet echt ziek bent en u geen loon uitbetaalt. In dat geval is het belangrijk dat u professionele begeleiding krijgt.

Ziekte in Utrecht?

Heeft u vragen over begeleiding bij ziekte? Neem dan contact op met onze advocaten in Utrecht. Wij werken in zowel de stad Utrecht als in de omgeving. Dus komt u uit Utrecht of uit de regio Utrecht? Dan zijn wij u graag van dienst. Bel vandaag nog naar 030 - 799 99 00. Ook kunt u het contactformulier op de contactpagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.